ComerçNotícies

catxirulo beteraAl voltant de 50 xiquets han participat en el taller d’elaboració de catxirulos organitzat per la regidoria de comerç de l’Ajuntament de Bétera en col·laboració amb els forns i carnisseries tradicionals del municipi.

L’activitat, que es va desenvolupar dilluns a Casa Nebot, s’emmarca en la campanya impulsada pel consistori per promoure el comerç local en Pasqua. El mes menuts pugueren gaudir també d’un berenar tradicional d’aquestes dates a càrrec del grup de comerciants participants en aquesta iniciativa.

 “Amb els comerços tradicionals, bons berenars de pasqua tindràs” és el lema d’esta campanaya que petrén impulsar i fomentar el consum dels productes típics d’aquestes dates en els comerços tradicionals del poble. Hui és l’últim dia per aconseguir una milotxa per compres superiors a 10 euros en forns i 15 euros en les carnisseries del municipi en productes típics de Pasqua.

Els comerços participants en aquesta campanya són les carnisseries Carretero, Royo, Pollos Planes i Xarcuteria Paco; i els forns Aloy, San Miguel, Llisto, Bonet, Yolanda, Rosario, Navarro i Divina Pastora.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment