Notícies

naranjas beteraLa col·laboració ciutadana va evitar que fa uns dies es produís en nou robatori de taronges als camps del terme municipal. Segons expliquen fonts municipals, la Policia Local de Bétera va recuperar 90 caixons de taronges que havien sigut robats d’entre uns camps propers a Torre Bufilla el dimarts 29.

Segons han informat des de la Regidoria de Seguretat uns veïns van ser els que van donar l’avís que s’estava produint alguna cosa sospitosa entre els camps. Els agents acudiren al lloc dels fets i van poder comprovar que hi havia 90 caixons plens de taronges preparat per a ser carregats.

Tot i que es va evitar que es produís el furt no es va poder detenir els lladres que van eixir corrent i van aconseguir escapar pels camins de la zona.

Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana insisteixen que la col·laboració ciutadana és fonamental per acabar amb els robatoris als camps de Bétera, per això animen els veïns a cridar immediatament davant qualsevol incident o sospita.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment