NotíciesOci i Cultura

premis literatura betera 2L’acte de lliurament dels Premis Francesc Peris i Valls de literatura infantil en valencià, en què participen alumnes entre els 9 i els 18 anys de totes les escoles de Bétera, se celebra demà divendres 8 d’abril en l’Auditori de la Casa de la Cultura a les 19.00 hores.

Els Premis Francesc Peris i Valls, que arriben enguany a la seua sisena edició, s’han consolidat com un estímul per a l’ús de la llengua entre els xiquets de Bétera. Cada any estan dedicats a algun escriptor o fet cultural emblemàtic. Enguany, es retrà un homenatge a Ramón Llull qui va escriure més de 250 llibres de filosofia, ciència, educació, mística, gramàtica i novel.les com la coneguda “Llibre de meravelles”.

En estos premis, que reconeixen les millors composicions poètiques en cinc categories (segon cicle de primària, tercer cicle de primària, primer cicle d’ESO, segon cicle d’ESO i batxillerat), hi ha 30 guardonats en total. L’acte estarà amenitzat pel cor del Centre Artístic Musical de Bétera i per la colla Xè què burrà, amb els seus dolçainers, tabaleters i cantaors d’estil.

Jurat de gala 

Aquest any el jurat que ha valorat i escollit els treballs guanyadors ha estat format per: l’escriptora Raquel Ricart i l’actor i director Pep Ricat; Albert Dasí, mestre i escriptor; Frederic Ibañez, periodista; Alexandre Navarro, professor de la Universitat Politécnica i poeta; José Miguel Ricart, director del grup de teatre Pepeta Ricart; i l’escriptor Manel Alonso.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment