EsportNotícies

cea betera noelia juanEl passat cap de setmana es va celebrar a Cerdanyola (Catalunya) el Campionat d’Espanya de Duatló des de la categoria Cadet fins a l’Absoluta. Un total de 21 duatletes estigueren representant al CEA Bétera en la prova reina nacional de Duatló.

El dissabte van competir els grups d’edat i la categoria cadet. Destaquem la 3ª i 4ª posició de Ana Climent Pedrosa i Marina Zaragozà Gracia al grup d’edat 20-24. Tanmateix destacar la classificació per equips cadets masculí i femení. (21 i 12 respectivament)

La jornada del diumenge tenia com a plat fort la prova élit femení amb la participació de Noelia Juan Pastor. En la seua primera edició Noelia va demostrar la seua maduresa i va aconseguir aplegar sisena a meta, fer subcampiona sub23 i el més important, classificar-se per al Campionat del Món de Duatló que es celebrarà al mes de Juny a Avilés (Astúries).

Al aplegar a la meta Noelia, emocionada, va expressar el seu agraïment al recolzament que ha rebut en tot aquest procés. Amb aquest gran resultat, i amb els resultats del dia d’abans d’Ana i Marina, el CEA Bétera es va proclamar campió per equips sub23.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment