EsportNotícies

cea betera noelia juanEl passat cap de setmana es va celebrar a Cerdanyola (Catalunya) el Campionat d’Espanya de Duatló des de la categoria Cadet fins a l’Absoluta. Un total de 21 duatletes estigueren representant al CEA Bétera en la prova reina nacional de Duatló.

El dissabte van competir els grups d’edat i la categoria cadet. Destaquem la 3ª i 4ª posició de Ana Climent Pedrosa i Marina Zaragozà Gracia al grup d’edat 20-24. Tanmateix destacar la classificació per equips cadets masculí i femení. (21 i 12 respectivament)

La jornada del diumenge tenia com a plat fort la prova élit femení amb la participació de Noelia Juan Pastor. En la seua primera edició Noelia va demostrar la seua maduresa i va aconseguir aplegar sisena a meta, fer subcampiona sub23 i el més important, classificar-se per al Campionat del Món de Duatló que es celebrarà al mes de Juny a Avilés (Astúries).

Al aplegar a la meta Noelia, emocionada, va expressar el seu agraïment al recolzament que ha rebut en tot aquest procés. Amb aquest gran resultat, i amb els resultats del dia d’abans d’Ana i Marina, el CEA Bétera es va proclamar campió per equips sub23.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment