Notícies

policia local betera 1L’Ajuntament de Bétera ha començat ja amb el seu Pla de Modernització gràcies al qual, entre d’altres, s’han connectat  els principals edificis municipals per un nou sistema de comunicació de fibra òptica que permetrà establir unes comunicacions més fiables i amb major velocitat que l’anterior, el wimax.

Una de les principals novetats és la posada en funcionament d’un mural de televisió (videoworld), compost per 16 monitors, a la seu de la Policia Local. Els monitors permetran visualitzar els principals edificis municipals, unes imatges que arribaran per mig de les més quaranta càmeres instal·lades en les distintes seus. D’aquesta manera, els membres de la Sala de control de la Policia podran visualitzar en temps real les entrades i eixides a les dependències.

Segons ha explicat el regidor de l’Àrea d’Informàtica, Salvador Beltrán, encara no estan totes les càmeres en funcionament ja que per qüestions de protecció de dades i intimitat, queda pendent rebre la corresponent autorització de la Direcció General de Seguretat d’aquelles que es troben en via pública.

El pla de modernització informàtica compren, a més, que la Policia Local compte amb un sistema de contacte immediat amb la Direcció General de Trànsit per tal de verificar aquelles dades que precisen els agents en temps real.

Beltrán ha qualificat aquesta innovació com ‘necessària’, tenint en compte que “l’Ajuntament de Bétera porta un retràs important en quan a les noves tecnologies”. Al mateix temps ha indicat que el nou sistema de comunicació “va a resoldre moltes de les queixes que fins el moment havien plantejat alguns departaments municipals, especialment el d’Urbanisme, en relació a l’eficàcia de la tecnologia wimax”.

 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Y no hay cámaras en la zona de la nueva Biblioteca? Excepto el paso esporádico de un coche de policía, el edificio está prácticamente a las afueras del pueblo y sin vigilancia alguna, ni presencial ni electrónica. Amén de que sólo hay un conserje por las tardes. Y así hemos estado desde que se trasladó la biblioteca del castillo a su ubicación actual.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment