Elecci+¦ Falleres Majors de B+®teraLa Junta Local Fallera de Bétera ha obert el termini per a a que le dones i xiquetes que ho desitgen presenten les seues candidatures a Faller Major Infantil i Fallera Major de Bétera per a les falles de 2017.

Aquelles falleres interessades poden depositar la seua candidatura als seus casals fallers fins al 25 d’abril moment en que les bústies es tancaran i es remetran a la seu de Junta Local la qual farà acta de les persones presentades. La Junta Local Fallera recorda que cada comissió censada al municipi pot presentar una candidata a cadascun dels càrrecs.

Les noves representants seran les quartes de la història del municipi en ostentar tal distinció. Els noms de les afortunades els coneixerem al mes de juny en cas d’haver de sol·licitar un jurat extern dia en què les actuals Falleres Majors de Bétera, Inés Plasencia i Paula Hernández, coneixeran a les seues succesores.

Tant des de la Junta Local com des del consistori animen a totes les falleres a presentar-se al càrrec i viure des del més alt escalafó faller del municipi la festa fallera.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment