FallesFestes de Bétera

cartel fiestas betera 1Dels 14 treballs presentats tant el jurat com els veïns de Bétera ja han triat els dos que il·lustraran la portada del llibret de les festes i els cartells anunciadors de les Festes de agost 2016.

El jurat ho ha tingut complicat ja que cada vegada el nivell puja i els treballs són millors però finalment els veïns han elegit amb els seus vots la il·lustració de Carla Martínez perquè siga la imatge dels cartells anunciadors de les Festes d’Agost. Els treballs van estar exposats al públic des del passat 8 d’abril a les instal·lacions de l’antic ajuntament de Bétera on dissabte passat es va procedir a lliurar els premis.

Per la seua banda el jurat ha triat la composició d’Arturo Soriano perquè siga la portada del Llibret de Festes d’enguany. El castell, l’alfàbega i un para-sol componen aquest treball en el qual destaca el groc sobre marrons i verds.

L’elecció de la portada del llibre de festes 2016 es va realitzar per votació de les Obreres Andrea Ricart, Sandra Bravo, Amparo Ferrera i Amparo Ramon; el President Rafa Moreno, l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, la regidora de Festes, Raquel Puig i dos experts en belles arts com Eugènia Aloy i Jose Francisco Piá.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment