Notícies

mujer beteraLa regidoria de la Dona i Igualtat, junt amb l’associació Tyrius, ha organitzat per a demà 19 d’abril una jornada sobre ‘Violència contra les dones: aspectes legals, psicològics, socials i culturals’.

Els actes, que es desenvoluparan al saló d’actes de la Casa de la Cultura, començaran a les 9.30 hores i finalitzaran a les 13.30 hores.

La inauguració comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany;  la Directora General de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, Anaïs Menguzzato García; el delegat de Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues; la presidenta de l’associació Tyrius de Bétera, Amparo Sancho Piera; i la presidenta provincial Tyrius, Vicenta Alcacer Navarro.

La primera ponència programada anirà a càrrec d’Ana Ortega Larrea, directora de la Càtedra d’Estudis de la Dona “Teresa Gallifa” de la Universitat Catòlica de València “San Vicente Martir”, sota el títol “Violència de gènere entre joves”.

Posteriorment, cap a les 12 hores, tindrà lloc una taula redona sobre “El dret a una vida lliure sense violència. Intervenció i polítiques públiques”, en la que intervindran en qualitat de ponents:  Pura Párraga. Psicòloga. responsable SEAFI, Barrio Del Cristo. Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives; Mayte Lafuente. Presidenta Associació amigues supervivents. (port de Sagunt); i Isabel Sanchis. Unitat contra la violència de gènere. Delegació de Govern. La taula estarà moderada per Celia Ortega Ruiz. Psicòloga. Gabinet Psicològic TYRIUS.

Per finalitzar es preveu un torn de preguntes i un acte de clausura.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment