Notícies

El passat 5 d’abril el ple municipal aprovava de manera provisional la nova Ordenança de Participació. Ara, tal com ha anunciat l’Ajuntament de Bétera, s’obre el període d’exposició al públic perquè les associacions i entitats del municipi, així com, qualsevol veí o veïna puguen enviar els seus suggeriments i propostes per millorar i enriquir el text.

El Butlletí Oficial de la Província de València ja ha publicat el text de l’Ordenança de Participació Ciutadana que estarà exposat fins el 23 de maig de 2016 i l’Ajuntament de Bétera convida a tots els veïns i veïnes de Bétera a participar en aquest procés enviant tot tipus de suggeriments, esmenes o millores que contribuisquen a construir este instrument de participació.

El principal objectiu de la futura Ordenança de Participació Ciutadana és que la participació política siga un acte quotidià. En este sentit, l’alcaldessa de la localitat, Cristina Alemany, s’ha mostrat convençuda que “l’Ajuntament ha de ser del poble, per això pensem que la millor manera de començar a construir aquesta casa del poble ha de començar per facilitar eines de participació i facilitar l’exercici d’aquest dret fonamental”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment