Festes de BéteraOci i Cultura
Promo-3-1120-x-713

Foto: Mojinos Escocidos.com

Aquest any no haurem d’esperar al llibret de les festes per conèixer quin serà el grup que tocarà la Nit del Rock. Els Majorals i Obreres de 2016 ja han anunciat que els Mojinos Escocidos seran el grup estrella d’una de les nits més populars de les festes.

Però enguany, a més d’escoltar el Sevilla i els seus amics, també hi haurà un grup teloner que obrirà el concert i escalfarà l’ambient. El grup eixirà d’un concurs que tindrà lloc el proper 28 de maig a Bétera i en el qual poden participar tots els grups que ho desitgen.

“Volem fer un tribut al Rock i se’ns ha ocorregut fer aquest concurs en què els grups que estan iniciant la seua carrera o es volen promocionar puguen participar per a arribar a la major audiència possible, tant la nit del tribut com la Nit del Rock de les Festes d’Agost en què actuarà el guanyador “, explica el president dels Majorals.

Premis en metàl·lic

cartel-nit-del-rockEl premi serà tocar al mateix escenari que els Mojinos Escocidos però també hi haurà una recompensa en efectiu gràcies a patrocinadors com aquest mateix diari: BETERA.COM premiarà al grup guanyador amb 300 euros. El segon grup classificat tindrà un premi en metàl·lic de 200 euros patrocinat per Moto y Punto.

El termini d’inscripció per al concurs finalitza el proper dia 6 de maig i el jurat que decidirà els grups guanyadors estarà compost per: Vicent Just, director artístic de Clove Records i excomponent del grup Los Inhumanos, Jesús Kouchuer, promotor de concerts, i la cantant de musicals Carolina.

L’esdeveniment se celebra al recinte de Frutos Bétera i l’horari variarà depenent dels grups inscrits, tot i que els majorals esperen començar a les 16.30 hores i finalitzar la trobada de matinada.

Concentració motera

Aquesta mateixa nit hi haurà concentració de motos lliure i per participar no hi ha cap restricció de motor o cilindrada, només les ganes de passar-ho bé. A més hi haurà barra de begudes i sopar popular a bon preu.

Durant la concentració de motoristes hi haurà diverses proves d’animació amb les motos, organitzades per Moto y Punto, Autoescola Clavel i Camisetas.com.

Més informació a  rock@obreresimajorals2016.es

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment