ComerçNotícies

herbolari betera

L’Associació de Comerciants de Bétera premiarà als ciutadans que compren en els comerços associats amb un premi de 300 euros al mes que el guanyador es pot gasta en els comerços de l’ACB. Aquesta nova campanya porta per nom “Comprar als Comerços Associats té premi” i entrarà en vigor a partir de l’1 de maig.

Es premiarà una persona el butlleta coincideixi amb les quatre últimes xifres del sorteig de l’ONCE del dia 5 del mes següent i si no hi ha guanyador, el premi s’acumularà per al mes següent a manera de “pot”.

L’Associació de Comerciants lliurarà els 300 euros del premi en vals de compra per gastar en compres realitzades en els comerços associats de l’ACB, ja que l’objectiu és fomentar el consum dels veïns i veïnes de Bétera en el comerç local.

Cada mes l’entitat distribuirà 80 números a cada comerç associat que participi en la campanya i els comerços repartiran els números entre els clients que facen les compres. Cada participant quedarà registrat per poder ser avisat en cas que el seu nombre siga el premiat.

El guanyador haurà de bescanviar els vals de comprar durant els 30 dies següents al lliurament del premi ja que passats els 30 dies de termini els vals es donaran per caducats i no podran canviar-. En el següent enllaç es poden descarregar les bases d’este sorteig a través de les quals queden plasmades totes les condicions, requisits i detalls. Bases comprar ACB té premi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment