Falles

sede-betera-3La Junta Local Fallera de Bétera, reunida anit en junta extraordinària, va fer elecció del President de la Junta Local Fallera que tal i com marca el Reglament faller té caràcter bianual.

En aquest sentit José Maria Asensi, President de l’estatment faller els dos últims exercicis, va eixir reelegit per unanimitat de vots. La JLF de Bétera està formada per tres membres de cadascuna de les cinc comissions falleres del municipi els quals donaren continuitat a la presidència de José Maria.

En conèixer la reelecció José Maria va iniciar la seua intervenció donant les gràcies per la confiança mostrada i va refermar que sempre estarà al costat del col·lectiu faller i disposat a escoltar, estudiar i donar resposta a qualsevol proposta tal i com consta al seu full de ruta.

També va voler manifestar l’ajuda rebuda per l’Ajuntament de Bétera, per l’antiga i la nova corporació municipal, i va agrair el treball realitzat per tot el seu equip durant els dos anys que porta al cap la Junta Local. El President va tancar la seua intervenció comprometent-se a continuar treballant, juntament amb el seu equip i l’Ajuntament, per tots els fallers i falleres i per fer de les falles de Bétera un referent comarcal.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment