IMG-20160427-WA0005 (1)Bétera ja sap qui serà la Fallera Major per al pròxim exercici faller 2016-2017. Julia Garrido, de la comissió el Carraixet, ha sigut proclamada com a màxima representant del municipi.

El passat dilluns 25 d’abril es tancava el termini per a presentar les candidatures a Falleres Majors de Bétera per a les pròximes falles 2017. La Junta Local Fallera reunida per a alçar l’acta corresponent va rebre els sobres de mans dels delegats de cadascuna de les comissions. En aquesta ocasió, solament hi havia una candidatura per al càrrec pel que no ha calgut fer cap procés de selecció per proclamar a Julia Garrido com a màxima representant de les falles del municipi.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va ser l’encarregada de telefonar personalment a la candidata per comunicar-li oficialment que era la Fallera Major de Bétera 2017. Julia va rebre la noticia molt emocionada i va donar les gràcies en tot moment i es va mostar molt il.lusionada per ocupar el càrrec de Fallera Major de Bétera, càrrec que ocuparà a partir del pròxim mes de novembre quan tindrà lloc la seua solemne Exaltació.

JULIA GARRIDO 2 okJulia Garrido és una jove betera de 20 anys, que ha estudiat fotografia i ara continua amb els estudis d’Imatge i So. És fallera fins i tot des d’abans de nàixer pel que ha declarat a BETERA.COM “estar molt emocionada, preparadíssima per assistir a tots els actes i ansiosa per començar”.

Encara que no ha sigut Fallera Major de la seua comissió, requisit per poder ser candidata, li van proposar que es presentara ja que no hi havia cap altra candidata, “he tingut molta sort ja que em feia molta il·lusió. Qualsevol persona que viu les falles com ho faig jo no pot rebutjar aquesta experiència “, afirma.

Fallera Major Infantil 

Em quant al càrrec de Fallera Major Infantil de Bétera 2017 es varen rebre dues candidatures fet que fa que un jurat enviat des de Junta Central Fallera de València haja d’avaluar a les xiquetes Lluna Alejo i Carla Gasent . La JLF de Bétera ja ha contactat amb JCF per sol.licitar el jurat i està a l’espera de conèixer la data de la prova.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment