Oci i Cultura

Aljama betera 8Demà dissabte naix un nou projecte de l’Associació Cultural l’Aljama de Bétera: La I Mostra Infantil. “La mostreta” és un nou espectacle en el que els més menuts són els protagonistes.

“Una vegada consolidada la Mostra de Música i Cultura Tradicional que fem cada any al mes de desembre, ja estem treballant de ple a la edició IX, ara volem encetar este projecte amb els mes menuts, ells son el futur i el nostre tresor, així que entrenem la I edició de la Mostra Infantil de Musica i Cultura Tradicional, la Mostreta”.

La cita serà dissabte 30 a les 19:00 hores a l’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera, amb entrada lliure.

“Enguany per al naixement d’este nou projecte tenim el plaer de comptar amb l’escola de Sa Colla de Sant Joan de Labritja d’Eivissa, i de l’orquestra Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera” expliquen des de l’entitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment