NotíciesPolítica

pleno betera minoriaL’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, s’enfronta esta vesprada al primer ple ordinari després que Mas Camarena-CUBE haja trencat el pacte de govern i passe a ser part de l’oposició.

Amb només 10 regidors a l’equip de govern (Compromís, PSPV-PSOE i Asamblea Bétera) davant els 11 de l’oposició (PP, C’s, Mas Camarena-CUBE i Pedro Gallén) veurem per primera vegada com se les arregla l’equip de govern per aprovar els punts del dia amb un govern en minoria.

No sabem si hi ha alguna nova aliança que els permeta aprovar l’ordre del dia o si, tal com va apuntar la pròpia alcaldessa fa unes setmanes, hauran negociat punt per punt i arribat a acords amb tota l’oposició en cada tema que vulguen aprovar.  El que està clar és que a partir d’ara cada sentit del vot és important pel que estarem atents a cada votació per endevinar possibles noves aliances o estratègies que permeten a Compromís seguir governant.

A continuació vos deixem l’ordre del dia publicada per l’Ajuntament de Bétera:

orden del dia  betera

orden del dia  betera (2)

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment