E<P. Un incendi ha sigut la causa de l’enfonsament del sostre d’una vivenda situada a Llíria en què ha mort un home d’uns 70 anys, segons han informat a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil. Els agents investiguen ara si la mort d’aquesta persona s’ha a causa de la inhalació de fum o al propi esfondrament.

Els fets es van produir aquest dissabte a la partida Pi de Molina de la localitat valenciana de Llíria, quan s’ha ensorrat el sostre d’una casa, en la qual es trobava un home, a causa d’un incendi en la mateixa.

Les mateixes fonts han apuntat que el foc podria haver-se originat en una estufa, pel que s’investiga si l’home, que ha estat trobat mort, ha mort per inhalació de fum o per l’ensorrament del sostre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment