campus deportivo beteraEl 27 de Juny comença el 6º Campus Esportiu d’Estiu organitzat amb la col.laboració de la UD Bétera i l’Ajuntament de Bétera.

Baix els seus principis d’aprenentatge, diversió i convivència, els xiquets amb edats entre els 4 i 14 anys des de el 27 de juny fins al 29  de juliol  poden disfrutar de la pràctica de diferents disciplines esportives com futbol, handbol, colpbol, tir amb arc, bàdminton, futbol sala, psicomotricitat, ball, atletisme, gimnàstica, jocs aquàtics o molts més, tenint tots els dies amb una hora de piscina.

Així, des de les 9:00 fins a les 14:00 hores els xiquets van practicant durant tot el dia multitud d’esports, on l’objectiu fonamental és que es divertisquen i vegen en l’esport una forma d’aprendre i conviure amb els altres xiquets a més d’anar adquirint hàbits esportius tan essencials en el desenvolupament integral dels mateixos.

Excusions i molt més 

A més de les activitats esportives, es realitzaran eixides de senderisme, excursions amb bici i no tot acaba ací, també realitzem una nit de convivència amb tots els alumnes, on ho passen en gran cada any.

Per a la direcció del Campus “és un orgull observar com els xiquets a través de l’esport van coneixent nous amics i creant noves amistats. És igual que a uns els agrade més el futbol, l’atletisme o el ball, per exemple. Al final tots juguen i practiquen multitud d’ells amb una única fi, divertir-se i gaudir tots junts”.

L’esport és vida, i per això l’esport ha de ser essencial en les vides dels xiquets des que són xicotets, brindant l’oportunitat en aquest Campus de conèixer tot tipus de disciplines esportives que hui o en un futur poden ser practicats per ells.

El Campus també compta amb una escoleta matinera (de 8:00 a 9:00) i amb opció de Campus per la vesprada fins a les 16:30 on s’inclou servei de menjador. A més de  la possibilitat de Campus de la primera setmana d’agost .

 campus betera 3 campus betera 2 campus betera 1
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment