www.reciclatusaparatos.com

Foto: www.reciclatusaparatos.com

Bétera, s’ha sumat a la campanya “Recicla els teus aparells” de la Generalitat Valenciana, per promoure el reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE).

L’equip d’informació que està recorrent la Comunitat Valenciana, es desplaça hui dijous a Bétera amb bicicletes adaptades com a suport d’informació i conscienciació ciutadana, dotades d’un dipòsit per a xicotets aparells elèctrics i electrònics.

Esta campanya que pretén fomentar el reciclatge, compta amb una página web www.reciclatusaparatos.com i perfils a les xarxes socials i entre els usuaris d’aquests serveis, es realitzarà un sorteig d’un viatge al Parc natural del Teide.

Foto: www.reciclatusaparatos.com

Foto: www.reciclatusaparatos.com

Segons dades recents a la Comunitat Valenciana, només reciclem entre un 15 i un 20% dels aparells elèctrics i electrònics fora d’ús, tenint en compte que en la majoria dels casos són residus que contenen components tòxics o contaminants. Des del CVI s’anima a dipositar correctament els RAEE mintjançant aquesta campanya autonòmica o bé a la xarxa d’ecoparcs i ecomòvils del Consorci Valencia Interior.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment