elecciones betera 1 portada

Els socialistes de Bétera s’han proposat fer més suportable i austera la nova campanya electoral que acabarà amb unes noves eleccions generals el 26 de juny. Per a això el PSPV-PSOE proposa a tots els grups polítics algunes mesures d’estalvi per gastar menys però també embrutar menys els carrers del municipi.

El portaveu del grup socialista, Fernando Cantarino, va proposar durant el ple celebrat aquest dilluns que només s’enganxin els cartells electorals amb la cara dels candidats i els seus missatges en els panells destinats per a això que col·loca l’Ajuntament de Bétera i no en fanals i carrers del municipi.

propaganda electoral

Cantarino proposa també que es col · loquen les tradicionals pancartes amb el compromís que siguen retirades, amb la major brevetat possible per cada grup, un cop finalitzen les campanyes.

La proposta va ser molt ben rebuda per la resta de grups polítics i l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va avançar que es crearà una comissió en què participen tots les formacions polítiques que es presenten a les eleccions per concretar estes mesures d’estalvi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment