mala sang beteraEste cap de setmana torna el teatre al municipi i a més torna de la mà d’una companyia de Bétera. Zorongo Teatre presenta en aquesta ocasió “Mala sang” una comèdia negra que conta un mal dia a la vida de tres personatges quotidians que, a primera hora del vesprada, és queden tancats en un ascensor.

En aquesta ocasió l’obra està protagonitzada per Merxe Leal, Mª José Fabregat, Alex Aloy, Paula Sanjuan, Laura Arenas i Dídac Moreno que a més és el director del nou muntatge de la companyia de Bétera.

La cita és a la Casa de la Cultura el dissabte a les 22.30 hores i diumenge a les 19.00 hores. L’entrada és gratuïta. Degut a les característiques de comèdia negra la companyia recomana que l’edat per a veure-la és a partir de 12 anys.

Sinopsi

Amb un plantejament, a voltes quasi-oníric, l’ obra es compon de sis escenes segmentades i episòdiques, però que permeten al final fer la connexió entre elles. Cada una d’aquestes escenes presenta un final obert, fet que provoca la reflexió de l’ espectador en cada moment. La primera escena serveix de presentació dels tres protagonistes: un professor universitari a punt de ser retirat del càrrec, una galerista d’art i una mestra de primària.

Les tres següents presenten cada personatge en situacions individuals posant-los en contacte amb generacions més joves: En la segona escena un jove “dominador”, En la tercera dos alumnes universitaris i en la quarta una nena de set anys. Les dues últimes porten al retrobament dels tres protagonistes marcant la seua evolució. Aquesta nit tenen un objectiu clar: pu-ri-fi-ca-dor.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment