Notícies

tiempo betera

La pluja no hauria de ser notícia però ho és pel poc que ha aparegut en els últims mesos ala nostra comarca. Sembla que la inestabilitat meteoreológica serà la protagonista d’aquest començament de setmana.

L’Agència Estatal de Metereologia preveu que aquest dilluns ploga amb ganes a Bétera sobretot fins a mitja vesprada, quan sembla que la pluja remetrà. S’espera fins i tot que puga haver alguna tempesta i que puntualment l’aigua caiga amb intensitat.

Demà dimarts continuarà plovent a Bétera, segons la previsió d’AEMET, encara que de manera més feble. Els núvols no se n’aniran durant tota la setmana. Els propers dies seran primaveralmente inestables.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment