obras colector alameda betera 1La Diputació de València ha concedit a l’Ajuntament de Bétera una subvenció del Pla d’Actuacions Preparades (PAP) per a l’execució del projecte “renovació del col·lector de l’Avinguda Alcalde Vicente Cremades Alcacer”. L’import ascendeix a 63.333 euros

Les obres, que han començat esta mateixa setmana, consisteixen en l’execució d’un nou col·lector des de la zona de l’antiga bàscula fins a connectar amb el col·lector de l’Albereda. Es preveu que el nou col·lector estiga acabat a meitat del mes de juny. L’empresa que realitza les obres és Giserco Innova, S.L. del municipi de Bétera.

obras colector alameda betera 2La xarxa de col·lectors en el casc urbà de Bétera és, en la seua major part, una xarxa unitària molt deteriorada, ja que es tracta d’antigues sèquies o bé tubs que han anat perdent secció pel pas del temps i l’ús.

D’entre les zones que presenten habitualment problemes d’embussos, per aquest deteriorament, destaca la xarxa que discorre per l’Avinguda Vicente Cremades, en la qual en els últims anys s’han donat greus problemes d’embussos i problemes d’inundacions amb pluges.

obras colector alameda betera 3Aquesta zona es correspon amb l’eix principal que travessa el casc urbà, es a dir, la carretera Burjassot- Torres-Torres, que és el vial utilitzat per anar cap a Nàquera o cap a Godella. D’ací la importància que la renovació d’aquest col·lector té perquè els problemes d’embussos o inundacions no afecten al nombrós trànsit que circula per allí, tant entre setmana, atès que és el camí que condueix a la Base Militar, com en caps de setmana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment