Feria-Comercio-Bétera-3La Regidoria de Comerç i l’Associació de Comerciants de Bétera han començat ja a organitzar la 9ª Fira Comercial que se celebrarà els pròxims dies 17, 18 i 19 de juny, en el recinte de l’Albereda. L’objectiu principal d’aquesta fira, és contribuir en la promoció, dinamització i potenciació del sector comercial de Bétera i per a donar a conèixer els nostres establiments comercials i de serveis a veïns i visitants.

Si estàs interessat a participar en aquest esdeveniment o vols més informació, pots acudir a la reunió Informativa dimarts que ve dia 17 de maig a les 15.30 hores en l’edifici municipal Casa Nebot, calle Estació nº 5, on s’informarà detalladament d’aquesta nova edició de la Fira de Comerç.

El termini per a confirmar que la participació en la Fira del Comerç de Bétera 2016 finalitza el 20 de maig. Per a açò pots enviar un correu electrònic a afic@betera.es, indicant PARTICIPE EN LA 9ª FIRA DE COMERÇ o ben cridant al telèfon 96 169 87 14, persona de contacte: Begoña Robles Nácher, així com a través de l’Associació de Comerciants de Bétera, confirmant la teua participació en info@acbetera.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment