Opinió

Vicent-Sorli1OPINIÓ
Vicent Sorlí, PSPV-PSOE de Bétera

Comença a florir la xicranda. La xicranda és un arbre no autòcton que té el seu origen als països sud-americans i que es planta als nostres jardins, carrers i places. La seua flor és com una espècie de campaneta de color morat. Bé, a mi m’agrada dir-li al morat color “nazareno”, per això de la meua afició, que últimament s’ha convertit en pecat (perdoneu-me).

Bé, doncs el color “nazareno” ara sembla ser titularitat oficial dels que dominen “los espacios académicos”, i els dominen fins al punt que en eixos espais han boicotejat actes docents, han faltat al respecte a professionals, i els han utilitzat en benefici dels seus interessos polítics, fent-los espais de la seua exclusivitat.

wildflower-285971_960_720Iñaki Gabilondo, la setmana passada al seu blog es referia als dominadors d’eixos espais, com a “profesores con prestigio”. Un amic meu que freqüenta també estos espais, els anomena sense cap malicia, PNNs.

Tornant al fil de la flor color “nazareno” de la xicranda, quan passa el mes de juny tendeix a caure de l’arbre, amb l’inconvenient que en podrir-se crea una substància apegalosa i esvarosa molt perillosa per als vianants, podent-se donar la possibilitat que tant els més adults, amb el seu caminar insegur i els joves amb la seua descarada seguretat, poden pegar un esvaró de conseqüències lamentables. Però sempre hi haurà algú que li toque recollir eixes belles flors que durant els mesos de maig i juny varen tintar la primavera de color “nazareno”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment