invencibles betera 2El dissàbte 21 de maig tindrà lloc a Bétera, a l’espai conegut com “Frutos Bétera”, un Festival lúdic, cultural i benèfic. Baix el nom “Invencibles” es recaptaran fons a favor de la xiqueta veïna de la localitat, Noelia Camarilla Romero que té el Sindrome de Sanfilippo.

L’acte comencarà al voltant de les 18.00 hores amb una xicoteta xerrada de presentació i amb activitats i taller infantils a càrrec de Mizentro Terapias Naturales i Asociación UNO, que duraran tota la vesprada.

A més a més, a les 19.00 hores la companyia de teatre “Zorongo Teatro”, dirigida per Dídac Moreno, pensant també amb els més menuts, interpretaran l’obra “Pere i el llop”. Es tracta d’una peça que recupera un dels contes més tradicionals adaptada al teatre.

Aquesta mateixa companyia, amb la col·laboració de Camí de Trobada i l’espai d’interpretació de l’Ateneu, seguiran amenitzan la jornada amb els sketches de “Restaurant Musical”. Cap a les 20.00 hores Diego Varea, humorista i músic amb reconeguda trajectòria, portarà l’humor a l’escenari amb els seus monòlegs.

noelia betera 1A partir de les 21.00 hores es donarà inici als concerts musicals. Els primers en actuar seran “The Cutting fingers” de Castelló, amb un so estil Rock de Manchester que presentaran el seu últim disc. Seguidament a les 22.00 hores, des de Godella, vindrà la banda “Skatuttipresto” que amb el seu ritme alocat de Rock-Ska, faran ballar a tots els allí present. A les 23.00 hores, el grup de Reggae “Saï Saï” (València-Barcelona) seran els encarregats de ficar punt i final a l’esdeveniment, el qual està previst que finalitce a les 00:00 hores. Aquest últim grup, que també presenta nou disc, està format de membres d’altres formacions punteres com “Los de Marras” o “Va de bo”.

Al llarg de tot l’acte hi haurà beguda i menjar a preus populars a càrrec de distints patrocininadors que ho han fet possible. En aquest sentit, cal destacar la desinteresada col·laboració d’una sèrie de voluntaris que estaran durant tot l’esdeveniment aportant el seu treball i a al dispossició dels assistents.

Aljama betera 1També hi haurà un nombre d’estands per donar a conéixer les activitats d’alguns dels participants en l’acte. Al llarg de la vesprada també hi haurà sorpreses i sortejos obsequi d’entitats bolcades en ajudar.

El preu de l’entrada per a xiquets d’entre 5 a 14 anys serà de 5€. Els xiquets de 0 a 4 anys no pagaran entrada. D’altra banda, el preu de l’entrada anticipada  d’adults serà de 7€ i en taquilla de 9€. I tot per una bona causa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment