accidente coche betera

Dos dones han patit hui un accident de trànsit al carrer Luis Reig de Bétera del que afortunadament han eixit il·leses. Una de les ocupants del vehicle era d’edat avançada i estava bastant espantada. Segons ens han explicat alguns testimonis han hagut de ajudar-les a exir del vehicle.

Pel que sembla la conductora anava buscant l’entrada al pàrquing del Mercadona però s’ha ficat per la vorera i ha confós unes escales d’accés al parc de l’Albereda amb una rampa, per la qual cosa el vehicle ha quedat encallat. La grua es troba ara retirant el vehicle de la via de vianants.

Les imatges de l’accident s’han fet virals ràpidament i han corregut per les xarxes socials i missatges de mòbil. Afortunadament tot ha quedat en un esglai i no s’ha hagut de lamentar danys personals com a conseqüència de l’aparatós accident.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment