Notícies
Foto: Ateneu Cultural de Bétera

Foto: Ateneu Cultural de Bétera

L’Ateneu Cultural de Bétera continua encapçalant la denúncia i protesta de la política que la Unió Europea està duent a terme amb els refugiats sirians. Des que va esclatar la crisi migratòria al novembre de 2015 s’han dut a terme diferents actes i accions com concerts solidaris, concentracions i lectura de manifestos. Fa unes setmanes, al ple municipal, es va aprovar que Bétera es sumara a la carta promulgada per d’acadèmics i juristes contra el tracte de la UE als refugiats.

Ara la Crida de Bétera continua amb una penjada massiva de pancartes als balcons del poble. D’aquesta manera, l’Ateneu i i els ciutadans que ho desitgen  es sumen a la proposta promoguda per la plataforma Passatge Segur Ja!

El preu de la pancarta és de 2 euros i es pot recollir  a l’Ateneu. Una vegada col·locada la pancarta en el vostre balcó l’Ateneu anima a pujar una foto a l’Facebook o a Twitter amb el hashtag #CridaBéteraBalcons. Si no teniu facebook ni twitter, enviar-la a ateneubetera@gmail.com

Mas notícies relacionades amb aquest tema publicades al nostre diari:

–  Bétera diu ‘no’ al tancament de fronteres europees

– Bétera se suma a la carta de académicos y juristas contra el trato de la UE a los refugiados

– La Diputació reitera l’oferiment d’un pavelló de Bétera per a l’acolliment de refugiats

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment