Des d’aquest dimecres, 18 de maig, i fins al dimarts 31 de maig els pares i mares de xiquets i xiquetes d’entre 4 i 14 anys poden inscriure els seus fills a l’Escola d’Estiu municipal de Bétera 2016.

La novetat d’enguany és que l’Escola d’Estiu s’ha obert també a menors no empadronats a Bétera que cursen els seus estudis en aquest municipi o els pares treballen ací tot i que, tal com indiquen les bases, en cas de no haver places suficients per cobrir la demanda, és seguirà com a primer criteri de preferència els menors empadronats al municipi, davant d’aquells que no ho estiguen, i com a segón criteri es seguirà l’ordre d’inscripció (data i hora de presentació) fins cobrir les places disponibles.

Els requisits per poder participar en l’Escola d’Estiu són:

escuela verano beteraa) Edat de 4 a 14 anys.

b) Empadronats al municipi de Bétera.

c) Menors  no empadronats, que cursen estudis als centres de la localitat.

d) Menors no empadronats, que els pares treballen al municipi.

Les llistes provisionals dels alumnes admitits es publicarà el 3 de juny y el pagament de les tases de la matrícula es realitzarà del 6 al 10 de juny. El full de liquidació es realitzarà en el Departament de Serveis Social de l’Ajuntament.

Horari i preus 

Aquest any l’Escola d’Estiu se celebrarà de l’1 de juliol al 12 d’agost. Els preus seran: 60 euros al mes, 30 euros la quinzena i 15 euros per setmana. A més hi ha la possibilitat que els pares contracten servei de matinera i menjador.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment