Oci i Cultura

La Margot_cartel 19-05-16 A4Demà dijous 19 de maig a les 19:00 l’Auditori de la Casa de la Cultura de Bétera es presentarà un recent documental protagonitzat per Antonio Campos, un veí de Bétera que als setanta va crear i va triomfar amb el personatge de “la Margot”, un transvestit que es convertia en Sara Montiel en les nits ocultes de la transició.

“La Margot, serio de día, coqueta de noche” ha sigut dirigit pel polifacètic Enrique Belloch i guionitzat pel periodista, Rafa Marí, dos amics íntims d’Antonio Campos. El documental, que comença a Bétera al poble de natal de “la Margot”, reflexiona sobre el moment sociopolític de la transició en què aquest grup d’amics va viure les nits més canalles allà pels anys 70.

El documental ja va ser presentat oficialment al centre cultural la Rambleta de València on van acudir prop de 500 persones. A més l’Eliana va acollir també la projecció i presentació del film en el qual van estar alguns veïns de Bétera recolzant Antonio Campos.

“El documental plasma la meua infantesa al poble, com jo era de xicotet, quan repartia butano i gel; els meus amics, les alfàbegues i les meues festes, perquè jo sempre he presumit de ser de Bétera i del meu poble allà on he anat. És un homenatge que normalment li fan a la gent quan es mor i a mi m’ho han fet en vida,  estic molt content i emocionat”, va declarar al nostre diari  a l’Eliana.

A Bétera, a més de la projecció del seu documental, Antonio Campos “la Margot” rebrà un homenatge com a fill del poble.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment