Camp de Túria

d4b8863a-7696-43c9-b52d-9c5c1b96d378

Els propers 4 i 5 de juny se celebrarà a Serra la 46 edició del Dia de la Cirera i l’12 Fira de la Calderona. S’espera que més de 4.000 visitants s’acosten fins al nostre municipi en la jornada dedicada al fruit més típic de la localitat.

Els productes artesanals i la gastronomia local es converteixen en el centre de la Fira de la Calderona, que comptarà a més amb nombroses activitats pensades per a tots els púbics: ludoteca infantil, actuacions musicals, batukada, danses populars, etc.

El diumenge 5 de juny, acompanyades pel tabal i la dolçaina i la música de la Societat Musical La Primitiva de Serra, les autoritats visitaran les parades i obsequiaran als assistents amb un cistell de cireres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment