Camp de Túria

d4b8863a-7696-43c9-b52d-9c5c1b96d378

Els propers 4 i 5 de juny se celebrarà a Serra la 46 edició del Dia de la Cirera i l’12 Fira de la Calderona. S’espera que més de 4.000 visitants s’acosten fins al nostre municipi en la jornada dedicada al fruit més típic de la localitat.

Els productes artesanals i la gastronomia local es converteixen en el centre de la Fira de la Calderona, que comptarà a més amb nombroses activitats pensades per a tots els púbics: ludoteca infantil, actuacions musicals, batukada, danses populars, etc.

El diumenge 5 de juny, acompanyades pel tabal i la dolçaina i la música de la Societat Musical La Primitiva de Serra, les autoritats visitaran les parades i obsequiaran als assistents amb un cistell de cireres.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment