Homenaje margot betera 4Antonio Campos va rebre ahir dijous un merescut homenatge del poble de Bétera. La Regidoria de la Dona va organitzar este acte en el que  primer es va projectar el documental sobre la seua vida titulat “La Margot, serio de día, coqueta de noche” realitzat pel cineasta Enrique Belloch i guionitzat pel periodista, Rafa Marí, dos amics íntims d’Antonio.

“La Margot” va nàixer i viure la seua joventut a Bétera, per això el poble no podia faltar en el documental.  Ací va créixer “el merlo” o el nét de “Pepep el miserable”, un xiquet diferent que va estudiar al Castell de Bétera, va ser repartidor de gel per guanyar-se algun duro i va experimentar els seus primers jocs sexuals en el parc del Calvari.

Un jove homosexual que confessa que només quan va marxar de Bétera va poder ser qui realment volia ser i dedicar-se en cos i ànima a l’espectacle. Tot i això Antonio Campos conta al documental que la gent de Bétera i el seu poble sempre han estat al seu cor i als seus espectacles.

Homenaje margot betera 2Antonio va recollir ahir en primera persona les rises, aplaudiments i l’afecte dels seus veïns, amics i familiars que el van voler acompanyar en aquest dia tan important per a ell.

Vestit amb pardaleta i esmòquing va prendre la paraula per donar les gràcies a la gent amb el seu humor característic “Victòria m’ha cridat i m’ha dit que em posara ben guapo ja que anava a vindre tot el poble esta vesprada i jo al aplegar m’he portat un despago perquè han vingut dos motos i una vespino, però sé que han vingut els millors, els que no m’han fallat mai”.

Antonio Campos va voler donar les gràcies a l’Ajuntament de Bétera per l’homenatge ja que, segons ha dit, cap alcalde tot i ser amics seus d’infància li havien fet res d’això, “no soc una persona política però m’agrada que hi haja un govern progressista, els temps canvien i espere que dureu molt en el govern perquè m’agrada veure la gent jove treballar per Bétera”.

Homenaje margot betera 3

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment