furgoneta farola betera 1

Els incidents provocats per conductors despistats encara no han acabat esta setmana a Bétera. Si dimarts va ser la dona que va confondre unes escales amb la rampa del pàrquing del Mercadona, dimecres el cotxe encallat en un carreró de Bétera, ahir dijous una furgoneta de repartiment de grans dimensions es ficava a la plaça del Bulevard i tombava una farola al fer marxa enrere.

Afortunadamente cap vianant passava per allàí en eixos moments i no es va hacer de lamentar danys personals, només el trencament d’una farola que ha sigut retirada per l’Ajuntament de Bétera cap a les 18.30 de la vesprada i en el forat s’ha col·locat un con per advertir del perill als vianants.

furgoneta farola betera 2

Un dels veïns ha lamentat que per esta zona de vianants transiten moltes camionetes i furgonetes de repartiment diàriament tot i tindre una zona senyalitzada de càrrega i descàrrega per poder deixar els vehicles.

.IMG_2211 IMG_2212

Fotos: Mario Zamora

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. el problema del trafic a Bétera ja porta anys que mereix un bon estudi i replantejament, tant dins del casc urbà com els accessos i eixides de la nostra població, i un seguiment i vigilància del compliment de normes i senyals de circulacio..

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment