Notícies

IMG_2289

Dos persones han resultat ferides de gravetat este dilluns després de bolcar un camió i xocar amb una furgoneta a l’A-7 a l’altura de Montcada, després d’envair el sentit contrari de la circulació, segons han informat a Europa Press fonts del Centre de Gestió de trànsit, del Consorci de Bombers i del Centre de Coordinació d’Emergències.

L’accident ha obligat a tallar els dos sentits de la circulació, el que ha provocat a partir de les 17.15 hores cues de deu 7 kilómetros en sentit Barcelona i set en sentit Alacant.

El col·lapse de l’A-7 ha provocat que molts dels vehicles hagen optat per desviar-se en l’eixida de Bétera el que ha provocat el col·lapse total del municipi tot i que la Policia Local està dirigint el trànsit. A hores d’ara l’Avinguda Vicente Cremades està col·lapsada pel trànsit pesat.

Segons les mateixes fonts, el camió, que circulava en direcció Barcelona, ha bolcat al quilòmetre 315,5 de l’A-7 cap a les 17.15 hores d’aquest dilluns. El cap del vehicle ha creuat la calçada i ha xocat contra la furgoneta, que circulava pel carril esquerre del sentit contrari.

El camió s’ha incendiat i ha estat necessària la intervenció dels bombers per extingir el foc. Al lloc també s’hi han desplaçat un SAMU, 1 SVB i un helicòpter medicalitzat.

IMG_2290

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment