NotíciesSuccessosUrbanitzacions

IMG_2281

Esglai a Mas Camarena. Ahir diumenge hi va haver un incendi en el Sector C d’aquesta urbanització de Bétera produït pel foc d’una barbacoa a la terrassa d’un xalet que a causa del vent de ponent va cremar els xiprers del jardí. A més les flames es van estendre ràpidament al jardí del xalet contiguo cremant la tanca perimetral de la urbanització.

A les 16.00 hores el telèfon 112 d’emergències de la Generalitat Valenciana va rebre la l’avís i fins allà es van desplaçar una patrulla de la Policia Local de Bétera i quatre dotacions de bombers que donaven per extingit l’incendi una hora més vesprada.

Segons ens han confirmat fonts de la Regidoria de Policia, Interior i Protecció Civil de l’Ajuntament de Bétera no ha calgut lamentar cap dany personal.

IMG_2271 IMG_2269

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment