13240523_834419380024744_9013465029919316106_n

Betera.com patrocinarà el primer premi del I Concurs Nit del Rock organitzat per les Obreres i Majorals de 2016. L’esdeveniment tindrà lloc el proper dissabte 28 de maig a Frutos Bétera a partir de les 15.30 hores i fins a la matinada.

En total participaran 15 grups dels quals eixirà el guanyador i teloner dels Mojinos Escocíos durant la Nit del Rock de les Festes d’Agost. El millor grup actuarà el 20 d’agost i es portarà un premi en metàl·lic de 300 euros patrocinat per aquest diari. El segon grup classificat també tindrà un premi en metàl·lic de 200 euros patrocinat per Motor i punt.

Grups participants

Amenaza Honker, Korriente, Trashgressive, The Red Slender Loris, On Track, Total Death, Segunda Ronda, Rockbender, Desustancia, Complicada Sencillez, Tonirito Lere I la Bona band, Fanáticos, Incompetencia, Días sin Huella i Peligroso Morgan seran els grups que es pugen a l’escenari per intentar conquerir al jurat d’experts i aconseguir algun dels premis.

Així mateix de les 15.40 hores i fins a les 03.00 hores de la matinada Futos Bétera acollirà també la I Concentració Motera lliure. Per participar-hi no hi ha cap restricció de motor o cilindrada, només les ganes de passar-ho bé. A més hi haurà barra de begudes i sopar “torrà” a bon preu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment