Successos

EP. Bombers del Consorci Provincial de València han localitzat a una dona de 40 anys morta en una vivenda de Montcada després de rebre el 112 una telefonada de l’administrador de la finca en què s’alertava del “mal olor” que es desprenia de la casa des de feia uns dies, segons han informat fonts d’aquest servei.
Els bombers han obert la porta de la casa en la qual Policia Local i la Guàrdia Civil s’han trobat amb el cadàver d’una dona d’uns 40 anys, el cos no presenta signes de violència, segons han indicat a Europa Press fonts de l’institut armat , que han apuntat que serà l’autòpsia la que determini les causes de la mort.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment