Medi AmbientNotícies

contenedor betera

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Bétera informa que a partir d’avui i fins divendres es va a procedir a la reubicació de 88 contenidors del municipi basant-se en un estudi realitzat pel departament amb l’objectiu de millorar el servei.

L’estudi s’ha realitzat pel Departament de Medi Ambient i Urbanisme, basant-se en criteris com la distància entre contenidors, la població empadronada, ubicació de locals comercials, densitat de població i necessitats del servei.

La posició definitiva dels contenidors es pot consultar al visor web http://sig.betera.es al mapa Residus ia més, els veïns de Bétera tenen a la seua disposició l’aplicació mòbil Bétera en línia, on poden reportar incidències del servei.

Per a més informació pot posar-se en contacte amb el Departament de Medi Ambient. Tel. 96.160.81.80 Extensió 6

reubicacion contenedores betera reubicacion contenedores betera 2

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment