Falles
Candidates a Falleres Majors de Bétera 2017En aquesta edició en tancar el procés de presentació de candidatures a Fallera Major de Bétera, hi havia tres noms, un dels quals el de Julia Garrido, única candidata a Fallera Major de Bétera i que es convertia directament en la màxima representant de la festa fallera del municipi.
Els altres dos noms corresponen al de les xiquetes Lluna Alejo i Carla Gasent les quals hauràn de ser avaluades pel Jurat Qualificador nomenat a l’efecte i enviat des de Junta Central Fallera de València.
La Junta Local ja coneix la data de les proves, el dissabte 4 de juny. Una jornada de nervis per a les candidates i els seus familiars doncs tant elles, com els seus pares seran entrevistats pel jurat entre d’altres proves.
La jornada donarà inici a les 11.00 hores amb la recepció del Jurat avaluador per l’Alcaldessa, la Regidora de Festes el President de la Junta Local Fallera. Seguidament el jurat coneixerà a Lluna i Carla, candidates infantils a Fallera Major, i donaran inici les proves al Saló de plenaris del Castell de Bétera.
Les candidates seran sotmeses a entrevistes individuals i col·lectives tant davant del públic com en privat, desfilaran amb la indumentària valenciana, etc. En acabar les proves protocol·làries les xiquetes podran canviar-se i relaxar-se un poc abans de tornar a estar amb el jurat, esta volta en un dinar.
En acabar, el Jurat es traslladarà a l’Ajuntament per reunir-se i emplenar l’acta amb el nom de l’afortunada la qual serà entregada a l’Alcaldessa del municipi. A les 17.00 hores arribarà el moment més esperat: la telefonada. Des de el despatx de l’Alcaldessa la màxima autoritat obrirà el sobre i donarà a conèixer el nom de la xiqueta que representarà a Bétera i a les seues falles.
Finalment la comitiva es traslladarà en primer lloc a donar l’enhorabona de forma personal a la xiqueta elegida i a continuació es reuniran amb Julia Garrido, Fallera Major de Bétera 2017, per a proclamar-les oficialment i fer entrega del mocador de Junta Local Fallera.
 
Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment