Candidates a Falleres Majors de Bétera 2017En aquesta edició en tancar el procés de presentació de candidatures a Fallera Major de Bétera, hi havia tres noms, un dels quals el de Julia Garrido, única candidata a Fallera Major de Bétera i que es convertia directament en la màxima representant de la festa fallera del municipi.
Els altres dos noms corresponen al de les xiquetes Lluna Alejo i Carla Gasent les quals hauràn de ser avaluades pel Jurat Qualificador nomenat a l’efecte i enviat des de Junta Central Fallera de València.
La Junta Local ja coneix la data de les proves, el dissabte 4 de juny. Una jornada de nervis per a les candidates i els seus familiars doncs tant elles, com els seus pares seran entrevistats pel jurat entre d’altres proves.
La jornada donarà inici a les 11.00 hores amb la recepció del Jurat avaluador per l’Alcaldessa, la Regidora de Festes el President de la Junta Local Fallera. Seguidament el jurat coneixerà a Lluna i Carla, candidates infantils a Fallera Major, i donaran inici les proves al Saló de plenaris del Castell de Bétera.
Les candidates seran sotmeses a entrevistes individuals i col·lectives tant davant del públic com en privat, desfilaran amb la indumentària valenciana, etc. En acabar les proves protocol·làries les xiquetes podran canviar-se i relaxar-se un poc abans de tornar a estar amb el jurat, esta volta en un dinar.
En acabar, el Jurat es traslladarà a l’Ajuntament per reunir-se i emplenar l’acta amb el nom de l’afortunada la qual serà entregada a l’Alcaldessa del municipi. A les 17.00 hores arribarà el moment més esperat: la telefonada. Des de el despatx de l’Alcaldessa la màxima autoritat obrirà el sobre i donarà a conèixer el nom de la xiqueta que representarà a Bétera i a les seues falles.
Finalment la comitiva es traslladarà en primer lloc a donar l’enhorabona de forma personal a la xiqueta elegida i a continuació es reuniran amb Julia Garrido, Fallera Major de Bétera 2017, per a proclamar-les oficialment i fer entrega del mocador de Junta Local Fallera.
 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment