cartel-300-peque-o

Bétera.com com a membre de l’Associació de Comerciants de Bétera també forma part dels comerços que premiaran amb 300 euros al mes als veïns i veïnes que compren en els comerços associats, o en el nostre cas, llegeixin i interaccionen amb el nostre diari.

En el nostre cas els lectors que vullguen participar només han d’enviar un correu electrònic a betera@betera.com indicant el seu nom, cognoms, DNI i telèfon per avisar en cas de ser el guanyador. L’enviament d’estes dades significa que s’accepten les bases de l’Associació de Comerciants, els que garanteixen la privacitat de les dades segons la Llei.

Per la nostra part als 80 primers lectors que ens envien un correu indicant clarament les dades els farem arribar el número que els ha correspost amb el que participaran en el concurs.

Els 300 euros seran per a la persona el butlleta coincideixi amb les quatre últimes xifres del sorteig de l’ONCE del dia 5 del mes següent i si no hi ha guanyador, el premi s’acumularà per al mes següent a manera de “pot”.

L’Associació de Comerciants lliurarà els 300 euros del premi en vals de compra per gastar en compres realitzades en els comerços associats de l’ACB, ja que l’objectiu és fomentar el consum dels veïns i veïnes de Bétera en el comerç local.

El termini per participar finalitza el 31 de maig ja ja sabeu que podeu sol·licitar un nombre en els comerços associats al realitzar les teves compres.

PODÉIS CONSULTAR AQUÍ LAS BASES DEL CONCURSO DE LA ASOCIACIÓN DE COMERCIANTES DE BÉTERA

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment