EsportNotícies

betera.com futbol sala

Ahir a la nit l’alcaldessa i regidora d’Esports, Cristina Alemany, va lliurar els trofeus dels la Lliga i Copa dels campionats de futbol sala Bétera. Una nit emocionant en la que es van jugar les dues finals de copa en què FS Botuska es va imposar a Colorplus (4-2) a la Copa de Plata i l’equip Espai Onda FS es va endur la Copa d’Or després de guanyar a Old School per 5 gols a 3.

Al campionat de Lliga Futbol Sala han participat enguany 19 equips dels quals 17 han arribat fins a final de temporada. Ascensors Lavhek ha estat el vencedor amb 45 punts, i el segon lloc en la taula ha estat l’equip patrocinat per Betera.com que ha aconseguit 36 ​​punts. El tercer classificat ha sigut La Pujaeta amb 35 punts.

Tal com ens ha explicat Alejandro Navarro, organitzador de la Lliga de Futbol Sala de Bétera, ha sigut un campionat emocionant i entretingut “doncs dels últims 6 partits de copa, cinc s’han resolt a la tanda de penals”.

Ara, un cop finalitzada la Copa i la Lliga, l’organització ja prepara les 24 hores de futbol sala que se celebrarà el 24 i 25 de juny al Poliesportiu de Bétera i dins de la Setmana Esportiva del municipi. Podran inscriure un màxim de 16 equips per 150 euros fins al 14 de juny. Cada euipo jugarà un mínim de 3 partits i els premis en metàl·lic seran de: 1.000 euros al campió, 400 al segon i 250 al tercer equip classificat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment