Rockbender

Rockbender

Ni el vent huracanat ni la pluja va impedir que el I Concurs Nit de Rock de Bétera fos un rotund èxit. Les Obreres i Majorals de 2016 la van fer bruna organitzant un esdeveniment totalment nou pel qual van passar centenars d’aficionats a les motos, el rock i la cervesa.

Encara no eren les quatre de la vesprada quan començava a sonar la música en directe dels 15 grups participants. En quatre cançons en rigorós directe havien de demostrar que tenen la qualitat suficient per ser els teloners dels Mojinos Escocíos a les Festes d’Agost i així ho van fer.

concurso rock betera 19

Segunda Ronda

El recinte Frutos Bétera va acollir l’esdeveniment al que van acudir centenars de motos de totes les marques i cilindrades. Soroll, soroll i més soroll. La vesprada de dissabte va ser eixordadora i aquest era l’objectiu que es perseguia. Rialles, música i molt bon ambient entre els assistents, l’organització i els músics participants.

Els pocs problemes que hi va haver els va provocar el vent i la pluja. L’organització es va veure obligada a baixar els altaveus a terra per evitar incidents, desmuntar els tendals de la barra i hi va haver de parar en dues ocasions l’espectacle primer pel vent i després per la pluja.

Finalment i després de deu hores de música en directe els guanyadors van ser Rockbender, que es van emportar un premi de 300 euros en metàl·lic patrocinat per BETERA.COM i que seran els teloners dels Mojinos Escocíos. Els segons classificats van ser Tonirito Lere i la Bona Band que van aconseguir un premi de 200 euros patrocinat per Motor i Punt.

“El jurat va valorar de Rockbender la posada en escena, la connexió amb el públic, la versió que van realitzar, la vocalització i l’instrumental”, ha explicat el president dels majorals, Rafael Moreno, qui ha remarcat que els grups van ser triats exclusivament per el jurat.

La sorpresa de la nit va ser que també es va escollir als guanyadors de la Nit del Pop per a les Festes d’Agost que en aquest cas van ser Complicada senzillesa i el grup de Bétera Segona Ronda. Ells seran els teloners del grup principal de la Nit del Pop el nom coneixerem durant el mes de juny.

“Estem molt contents amb tot el que va passar dissabte. La concentració de motos va ser un èxit, el públic va acudir malgrat la pluja i el futbol i sobretot els grups participants van posar tot l’esforç per fer un bon espectacle i ho van aconseguir”, ha valorat Rafael Moreno.

concurso rock betera 3 concurso rock betera 2 concurso rock betera 1 concurso rock betera 4

concurso rock betera 5 concurso rock betera 6 concurso rock betera 7 concurso rock betera 8
concurso rock betera 9 concurso rock betera 10 concurso rock betera 11 concurso rock betera 12
concurso rock betera 13 concurso rock betera 14 concurso rock betera 15 concurso rock betera 16
concurso rock betera 20 concurso rock betera 21 concurso rock betera 19 concurso rock betera 18
concurso rock betera 22 concurso rock betera 23 concurso rock betera 24 concurso rock betera 25
concurso rock betera 27 concurso rock betera 28 concurso rock betera 29 concurso rock betera 31

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment