Ruta tapa Betera

La Ruta de la Tapa arriba a la sisena edició amb la participació de 18 bars i restaurants de Bétera, una iniciativa amb gran èxit entre els veïns de la localitat que es consolida any rere any gràcies a l’impuls de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Bétera -AFIC i de l’Associació de Comerciants amb l’objectiu de promocionar la riquesa i creativitat culinària dels hostalers locals.

La primera cita tindrà lloc el dijous dia 2 de juny de 19.30 a 21.30 hores i la proposta tindrà continuïtat els dijous 9, 16 i 23 de juny en el mateix horari. Cadascun dels bars i restaurants participants en la ruta presentarà tres tapes que hauran elaborat amb motiu de la mateixa. Cada tapa i beguda té un cost de 3 euros i la tapa extra 2 euros.

Al mateix temps els clients dels bars i restaurants d’esta ruta poden participar en el sorteig de tres sopars per a dues persones valorat en 50 euros cadascun als establiments que hagen obtingut el primer, segon i tercer premi d’esta edició; per això hauran de triar la millor tapa i dipositar la butlleta de participació amb quatre segells diferents a les bústies que estaran situades en els establiments participants.

Bocateria Isa, la Paraeta Restobar, restaurant Fusió, Nou Tropical, el Micalet, Temptar-és, Ca Serruch, Rossinyol Gastrobar, Ca Jose, Agora 23, bar Elena, el Punt, Taperia del sol, + tapa, el Cafetal Club, el corral, Sant Marc i la taverna Paco són els establiments participants en els quals els veïns podran degustar una infinitat de saboroses i originals tapes.

El regidor de Comerç, Augusto Sevilla, assenyala que “des de la Corporació municipal, i amb la col·laboració de l’Associació de comerciants, estem treballant per promocionar i ajudar al sector, posant en marxa iniciatives com esta que serveixen per promocionar els bars i restaurants de la nostra localitat i per donar a conèixer les seues propostes gastronòmiques”.

Ruta tapa Betera 2

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment