Notícies

piscina-betera6

L’Ajuntament de Bétera ha aprovat les bases per a la creació d’una borsa de treball per treballar en les Piscines Municipals com socorristes mitjançant el sistema de concurs per a cobrir vacants, baixes o interinitats mitjançant contractes temporals.

El termini per presentar les estàncies comença demà 2 de juny i acaba el proper dijous 10 de juny. Per poder optar a una de les places és requisit fonamental tindre el títol de socorrista aquàtic o equivalent.

La comissió de valoració serà l’encarregada d’atorgar la puntuació als aspirants d’acord amb el barem i ordenar-los segons la puntuació assignada. Es valorarà l’experiència professional tant per a l’administració pública (certificat) com per a empreses privades (contracte, certificació i vida laboral). També es valoraran els diferents cursos de formació que puguen ser certificats.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment