17 beques (1)L’Ajuntament de Bétera ha convocat un total de 17 beques dins del programa ‘La Dipu et beca’, del Programa de Pràctiques Formatives per a Joves de la Diputació Provincial de València. Les beques tenen com a finalitat principal la formació dels estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg del curs acadèmic.

Segons les bases publicades hui per l’Ajuntament, les beques es distribuiran a les àrees d’Hisenda, Agricultura, Dona i Igualtat, Àrea d’Ocupació (ADL), Àrea Urbanisme i Medi ambient, Àrea Serveis Socials, Àrea Turisme i Patrimoni, Àrea Parc Mòbil i Àrea de Personal.

Enguany hi ha hagut canvis en la distribució de les beques i encara que “l’Ajuntament de Bétera té necessitat de més becaris ens corresponen 17 ja que hi ha menys beques d’estiu però en canvi apareixen les beques de Postgrau en les que podran treballar alumnes graduats durant 6 mesos realitzant quants projectes presentem i la Diptación ens aprove “, explica el regidor d’Educació, Fernando Cantarino a este diari.

La Dipu te Beca

Cadascuna de les beques està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals dels quals un el 80% el paga la Diputació de València i el 20% restant es assumit per l’Ajuntament.

Les beques es cursen els mesos de juliol i agost, començaran l¡’1 de juliol i finalitzaran el 31 d’agost i la dedicació serà de 20 hores setmanals, 4 hores diàries, de dilluns a divendres , en horari de 9:30 a 13:30 hores.

El termini de presentació de sol·licituds comença demà, 2 de juny, i finalitzarà el 10 de juny, i es presentarà la documentació d’acord amb el model adjunt a les bases exposades en el Tauló d’Edictes situat a la Casa Consistorial i a la pàgina web de l’ajuntament www.betera.es.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment