Medi AmbientNotícies
Sferic Better Things

Sferic Better Things

EP. L’empresa valenciana Sferic Better Things ha llançat el primer recollidor ecològic d’excrements de gos, amb el qual pretén promoure una campanya de sensibilització en positiu per a la recollida sostenible d’excrements de mascotes coincidint amb la celebració, el proper 5 de juny, del Dia Mundial del Medi Ambient.

El nou recollidor, fabricat amb cartró reciclat i biodegradable i anomenat Ecopoop, funciona com una pinça que recull els excrements i es transforma en una caixa amb nanses perquè pugui ser dipositada en els contenidors de brossa orgànica i així aconseguir una descomposició total, ha precisat l’empresa.

Sferic better things ha assegurat que aquest producte es presenta com “una alternativa sostenible a les bosses de plàstic d’un sol ús que per normativa europea hauran reduir-se a partir del 2020”. Referent a això, el responsable de màrqueting d’aquesta firma, Suso Chulvi, ha comentat que “les bosses del plàstic tarden una mitjana de 150 anys a degradar-se, mentre que el Ecopoop només un període de tres a sis mesos”.

“És una solució senzilla, ecològica, econòmica i molt visual gràcies al seu disseny”, ha ressaltat Chulvi. Així mateix, l’empresa que ha creat el recollidor ecològic ha apuntat que “neix també amb l’objectiu de convertir en positiva, diferenciadora i, sobretot, exemplaritzant l’experiència de recollida d’excrements de les mascotes”.

La firma ha ressaltat, referent a això, que el Ecopoop es transporta fàcilment a penjar-se en la cadena del gos i que així “tracta d’identificar les persones que l’utilitzen per transmetre un missatge positiu clar de responsabilitat social: Jo sí que ho faig , em còpies? “.

A més, els seus creadors han apuntat que es tracta d’una barrera sòlida de cartró, aquesta nova eina “millora l’experiència al tacte i minimitza visualment l’acció de recollida dels excrement.

Sferic better things ha comentat que a Espanya hi ha més de 5,4 milions de gossos censats i ha assegurat que “la deposició d’excrements d’aquestes mascotes a la via pública s’ha convertit en una lluita constant dels ajuntaments, que tracten de fer front a l’incivisme a través de multes i campanyes de conscienciació “.

L’empresa ha assegurat que sota el lema ‘Jo sí que ho faig’, més de deu ajuntaments s’han sumat ja “a la campanya que pretén posar fi a la problemàtica recollida d’excrements des d’un punt de vista positiu, atractiu, educacional i de respecte al medi ambient enfront del punitiu “.

Mitjançant el Ecopoop, conferències i fullets informatius, aquesta campanya consciència a tota la població, especialment als nens per tal d’educar futures generacions i per constituir-se com a prescriptors idonis per als pares, ha asseverat l’empresa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment