Falles

portadaBétera ja té Falleres Majors per a les Falles de 2017. Julia Garrido va ser designada com a Fallera Major fa unes setmanes però ens quedava per conèixer el nom de la representant infantil. Les dues candidates, Lluna Alejo i Carla Gasent van haver de disputar-se el càrrec en unes senzilles proves de selecció que van portar a terme membres de la Junta Central Fallera de València el passat dissabte.

Les dos joves, Lluna Alejo y Carla Gasent, van realitzar amb molta destresa les proves per a la tria. En primer lloc, estigueren al saló de plens, saludaren el jurat i representants de la Junta Local Fallera, així com a l’alcaldessa de Bétera. A continuació, els membres del jurat varen fer una sèrie de preguntes a Carla i Lluna, a les quals amb les xiquetes van respondre amb molta naturalitat.

Finalment l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va telefonar dissabte a la jove Lluna Alejo i Villoria per a comunicar-li que serà ella la nova Fallera Major Infantil de Bétera 2017. La decisió va ser molt difícil per als tres membres del jurat  enviats per la Junta Central Fallera que, obligatòriament, havien de decantar-se per una de les dos.

Després de la cridada la festa va continuar a Bétera. Julia Garrido i Lluna Alejo es van ajuntar per primera vegada i van rebre el mocador de la Junta Local Fallera. Després es van desplaçar al casal de la Falla Gran Via del Sud on van animar i donar suport a la Carla, la xiqueta que no va ser triada.

 fallera mayor infantil betera fallera mayor infantil betera 3 fallera mayor infantil betera 2 IMG_2644

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment