Notícies

pleno 1 betera

Bétera va celebrar ahir el Ple Ordinari del mes de juny, una sessió llarga a la qual només van sobreviure els regidors i algunes persones del públic que van aguantar estoicament fins al final.

Cal destacar del ple que a la coalició que governa en minoria ja no li resulta tan fàcil aprovar els temes, ja que fins a dues vegades va haver empat i va ser decisiu el vot de qualitat de l’alcaldessa, Cristina Alemany.

I és que ahir va quedar clar que Mas Camarena-CUBE ha decidit posar-ho difícil al govern actual amb els seus vots en contra i en sintonia amb el PP en molts dels punts. Per exemple en l’expedient de lesivitat de la liquidació del pressupost de 2014. On primer van votar a favor que un jutge decidira, ara aposten per la defensa de l’anterior govern.

Durant el debat d’un dels punts d’Hisenda va haver una discursió entre el regidor d’Hisenda i l’edil del PP, Mª Rosario Martínez, qui va retreure que encara no s’hagen portat a ple el Pressupost General de 2016.

El ple va aprovar també de manera definitiva la nova ordenança de l’Escola d’Estiu en què s’han acceptat les al·legacions conjuntes del PP i Compromís en què es demanava que, encara que en ella puguen matricular alumnes que estudien al municipi però que no estiguen empadronats a Bétera, al final en cas de manca de places tinguen preferència els que sí ho estiguen.

Ahir es van debatre fins a vuit mocions. Entre elles es va aprovar una del PSOE en què els grups van acordar no posar propaganda electoral a les faroles per evitar despeses de neteja. A més el ple va aprovar una moció amb els únics vots a favor de PSOE, Compromís i Assemblea per la qual els serveis de jardineria deixaran d’utilitzar glifofato com a producte per al control de males herbes en els espais públics.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment