Notícies

pleno 1 betera

Bétera va celebrar ahir el Ple Ordinari del mes de juny, una sessió llarga a la qual només van sobreviure els regidors i algunes persones del públic que van aguantar estoicament fins al final.

Cal destacar del ple que a la coalició que governa en minoria ja no li resulta tan fàcil aprovar els temes, ja que fins a dues vegades va haver empat i va ser decisiu el vot de qualitat de l’alcaldessa, Cristina Alemany.

I és que ahir va quedar clar que Mas Camarena-CUBE ha decidit posar-ho difícil al govern actual amb els seus vots en contra i en sintonia amb el PP en molts dels punts. Per exemple en l’expedient de lesivitat de la liquidació del pressupost de 2014. On primer van votar a favor que un jutge decidira, ara aposten per la defensa de l’anterior govern.

Durant el debat d’un dels punts d’Hisenda va haver una discursió entre el regidor d’Hisenda i l’edil del PP, Mª Rosario Martínez, qui va retreure que encara no s’hagen portat a ple el Pressupost General de 2016.

El ple va aprovar també de manera definitiva la nova ordenança de l’Escola d’Estiu en què s’han acceptat les al·legacions conjuntes del PP i Compromís en què es demanava que, encara que en ella puguen matricular alumnes que estudien al municipi però que no estiguen empadronats a Bétera, al final en cas de manca de places tinguen preferència els que sí ho estiguen.

Ahir es van debatre fins a vuit mocions. Entre elles es va aprovar una del PSOE en què els grups van acordar no posar propaganda electoral a les faroles per evitar despeses de neteja. A més el ple va aprovar una moció amb els únics vots a favor de PSOE, Compromís i Assemblea per la qual els serveis de jardineria deixaran d’utilitzar glifofato com a producte per al control de males herbes en els espais públics.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment