pleno betera bousTot i el suport dels socialistes, el PP no va poder tirar endavant una moció en la que se sol·licitava al ple de juny manifestar públicament el suport a la celebració de “bous al carrer” a la Comunitat com a “part de la cultura i senyal d’identitat de la Comunitat”, segons deia el text.

El PP de Bétera va tirar la resta amb la posada en escena traient els mocadors de la Penya Taurina de Bétera però tot i que en un primer moment el portaveu Enric Álvarez va semblar simpatitzar, res més lluny de la realitat a l’hora de la votació.

C’s va explicar que la seua postura no era la prohibició de les celebracions però sí que les administracions públiques es mantinguen neutrals. El PSOE va apostar per noves fórmules per siguen declarats Bé d’Interès Cultural.

Compromís va votar en contra tot i que es va esforçar a explicar que no s’estava discutint si prohibir les festes taurines a Bétera però si buscar solucions per conciliar interessos. 10 vots a favor, 10 vots en contra i una abstenció de C’s va fer que el vot de qualitat de l’alcaldessa tombara la iniciativa i el text no prospera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment