Notícies

niñosPer a aquest any, lAMPA del col·legi Lloma del Mas de Bétera proposa als pares i mares una escola d’estiu alternativa, oberta a tothom, tant alumnes d’infantil, com de primària i de qualsevol escola.

Segons explica l’organització, a l’escola d’estiu alternativa es treballarà amb metodologies ben diferents, farem activitats de descoberta del món (natural, artístic, científic, personal i social) basades en la metodologia Montessori, educació emocional, PN, etc.

“Farem sessions de ioga divertides per als xiquets, jocs d’aigua col·laboratius, cercle màgic de compartir, aprendrem a relaxar-nos i a meditar2, expliquen.

Per a reservar plaça i inscriure’s podeu trobar tota la informació al següent enllaç. 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment