Camp de Túria

ies-lauronaEl diputat autonòmic de Compromís i regidor de Llíria, Paco Garcia Latorre, ha anunciat que l’IES Laurona comptarà el pròxim curs escolar amb una nova oferta educativa. El centre ampliarà els cicles formatius que actualment es cursen i oferirà dos noves modalitat: Formació Professional Bàsica de Serveis Administratius i Cicle Formatiu de Grau Superior d’Electromedicina Clínica (nova titulació).

Aquests cicles s’afegiran als actuals de Formació Professional Bàsica d’Electricitat i Electrònica; Grau Mitjà de Gestió Administrativa i Instal·lació de Telecomunicacions; Grau Superior de Administració i Finances i Manteniment Electrònic; així com el Grau Superior Semipresencial d’Administració i Finances. A més de donar cobertura àmplia per a preparar l’alumnat cara als llocs de treball que sol·liciten les empreses del nostre entorn.

Segons les dades estadístiques del centre, el 100% dels titulats en el Grau Superior de Manteniment Electrònic estan treballant, no podent cobrir les necessitats de les empreses, perquè la demanda d’estes és superior al nombre d’alumnes disponibles que han finalitzat els seus estudis.

D’altra banda, el curs que ve s’inicia un cicle totalment novedos dins de la Comunitat Valenciana: Grau Superior d’Electromedicina Clínica. Tan sols 5 centres de tota la Comunitat Valenciana han sigut autoritzats. És una nova titulació, encara inexistent al nostre País i que compta amb unes perspectives laborals realment prometedores, ja que tant la Sanitat Pública com la Privada, precisen d’estos professionals per a cobrir les places en hospitals i centres de salut.

Per a facilitar encara més l’assistència a estos nous estudis que impartirà l’IES Laurona, el centre va a demanar cursar-los en horari vespertí. Així resultaran més accessibles a totes aquelles persones que per la seua situació laboral o familiar tenen els matins ocupats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment